De strategie van een Manifesting Generator

strategie van een Manifesting Generator

Als Manifesting Generator, of Man Gen, ben je gezegend met een krachtige, multifunctionele energie die je in staat stelt om dynamisch en intuïtief door het leven te navigeren. Dat klinkt wel een beetje alsof dat appeltje-eitje is, maar als Man Gen zijnde kan ik je vertellen dat het best uitdagend kan zijn. In deze blog neem ik je dan ook verder mee in de strategie van een Manifesting Generator.

Allereerst, jouw aura als Manifesting Generator is open en beschikbaar, net als bij de Generator. Dit betekent dat je een soort magneet bent voor situaties en mensen die jou verder helpen in het leven. Jouw sacrale centrum kun je zien als een ingebouwd biofeedbackmechanisme, dat je laat weten of iets wel of niet voor jou bestemd is.

De strategie van een Manifesting Generator: Wachten en Reageren

De kern van jouw strategie als Manifesting Generator is om te wachten en vervolgens te reageren. Dit betekent dat je niet actief dingen hoeft te initiëren, maar dat je wacht tot er iets van buitenaf komt waarop je kunt reageren. Het gaat erom dat je in afwachting bent van die externe trigger die jouw sacrale respons activeert. Fantaseer over hoe geweldig het zou zijn als,….(vul je verlangen in) en kijk wat er in je realiteit verschijnt waar jij op mag reageren en bij een positieve sacrale response vervolgens op mag handelen.

Net als Manifestors, is het voor jou als Man Gen belangrijk om anderen te informeren voordat je actie onderneemt. Dit helpt om verwarring en vragen van anderen te voorkomen, vooral wanneer je volledig opgaat in wat je doet. Door anderen te informeren over je plannen en intenties, kun je ongestoord in je flow blijven.

Luisteren naar je sacrale respons

Het sacrale centrum reageert met een duidelijke ja/nee-respons op alles wat je gedurende de dag tegenkomt. Dit kan een vraag zijn, iets wat je ziet op social media, of zelfs een geur die je ruikt. Het is belangrijk dat er eerst iets is om op te reageren voordat je ‘aan’ gaat. Hoe ik merk dat mijn sacraal ‘aan’ gaat, is dat ik een omhoogstuwende energie voel vanuit mijn sacraal naar boven. Ik word dan meteen super enthousiast. Ook kan het zijn dat ik ineens positief word aangezet dat ik ineens op het puntje van mijn stoel ga zitten.

Als Manifesting Generator is het essentieel om te vertrouwen op wat op je pad komt. Of het nu een idee is dat je op tv ziet, een gesprek met een vriend, of een spontane ingeving, het is jouw taak om te verwachten dat deze dingen zich zullen voordoen en erop te reageren met plezier en enthousiasme. En ik weet hoe uitdagend dat kan zijn, want je mind vindt er vaak ook nog iets van en dat is niet altijd hetzelfde als je lijf zegt.

Zie de wereld als speeltuin

Zie de wereld als een speeltuin waar je met je zintuigen kunt verkennen wat voor jou werkt. Maak ruimte voor nieuwe ervaringen door afstand te nemen van dingen die je geen plezier meer brengen. Jouw waarheid ontstaat door te reageren op wat het leven je biedt.

Ik merk sinds ik mijn bedrijf ‘Marie Kondo’ en me regelmatig de vraag stel ‘Does it sparks joy?’ het veel moeitelozer gaat. Mijn mind vond daar wat van, want ‘Je kunt nu toch niet alweer stoppen met …?’ of de overtuiging dat ondernemen hard werken is en dat alleen de dingen doen waar ik plezier aan beleef soort van valsspelen is. Maar besef je wel dat hoe meer plezier jij maakt, hoe sterker jouw magneet op anderen werkt.

Maar nogmaals, het kan soms een uitdaging zijn om te voelen en te vertrouwen op je sacrale respons, vooral als je mind probeert over te nemen. Maar als je echt ‘aan’ gaat, zoals bij het maken van content voor mijn QuantumKennisBank (QKB), dan voel je die energie door je hele lichaam stromen. In deze kennisbank vind je trouwens ook een audiobestand die je meer in contact laat staan met je sacraal.

Samenvattend

Als Manifesting Generator is jouw strategie uniek en krachtig. Het draait allemaal om het wachten op en reageren op externe triggers, het informeren van anderen over je plannen, en het vertrouwen op je sacrale respons. Door deze strategie te omarmen, kun je meer in flow leven en je ware potentieel ontdekken.

Wil je meer leren over hoe je deze strategie in jouw leven kunt integreren? Mijn QuantumKennisBank staat vol met waardevolle inzichten en praktische tips die speciaal zijn ontworpen voor jouw persoonlijke groei en bewustwording. Word lid van deze inspirerende community en ontdek hoe je jouw unieke pad als Manifesting Generator kunt bewandelen. Laten we samen deze reis van groei en transformatie aangaan!

> Meer informatie over de QuantumKennisBank

Of bestel mijn Ultieme Gids over de Manifesting Generator.

> Meer informatie over de Ultieme Gids 

 

Delen:

meer zoals dit:

human design

Download mijn gratis ebook ‘Wat is Human Design?

Hoe fijn zou het zijn om een soort van handleiding voor het leven te hebben?