De strategie van een Generator in Human Design

de strategie van een Generator

Ben je al bekend met Human Design? Dan weet je dat dit systeem een vijftal unieke energietypes kent. Of eigenlijk 4, maar de Generator is opgesplits in de pure Generator en de Manifesting Generator.

Ieder energietype heeft een bepaalde strategie om door het leven heen te bewegen. Ik vergelijk het altijd met het bos. Als je van de ene naar de andere kant wil, kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld recht door het bos, maar je kunt ook het pad volgen. Je strategie kun je meer vergelijken met het volgen van het pad.

De strategie van een Generator

De Generator springt hierin uit door hun unieke vermogen om te reageren op interne signalen.
In essentie zegt de strategie van een Generator dit: wacht tot het leven je prikkelt en reageer daar vervolgens op vanuit je sacraal centrum. Het draait allemaal om het luisteren naar dat onderbuikgevoel en reageren op externe stimuli, in plaats van zelf te initiëren. Het gaat niet om het actief zoeken naar kansen, maar om geduldig af te wachten totdat die kansen zich aandienen en daar vervolgens op in te springen.

Je strategie als je kompas

Stel je het sacrale centrum voor als jouw persoonlijke biofeedback mechanisme. Karen Curry Parker noemde het treffend een ‘heat seeking missile’, altijd op zoek naar datgene waar jouw energie spontaan van gaat sprankelen. Het is diep geworteld in wie je bent en geeft je een zuiver en ongefilterd antwoord op de vraag: “Is dit goed voor mij?” Of beter gezegd: “Heb ik hier de energie voor?”

De strategie van een Generator omarmen betekent dansen met het leven. Je staat open voor wat het universum je biedt, verkent met je zintuigen en kiest op basis van wat je sacrale centrum je vertelt. Dit wil overigens niet zeggen dat je de hele dag met je armen over elkaar moet gaan zitten wachten tot er iets voorbijkomt natuurlijk.

Wat jij mag doen is fantaseren. Hoe dat werkt en waarom dat belangrijk is, ontdek je in mijn Ultieme Gids voor de Generator.

Ultieme Gids voor de Generator

Wil je deze kennis nog verder uitdiepen? In mijn ‘Ultieme Gids voor de Generator’ neem ik je mee op een diepgaande reis. Je ontvangt o.a. twee uitgebreide video’s van elk een half uur waarin ik dieper inga op het energietype en de strategie. Daarnaast krijg je een speciale audio die je helpt om je sacrale centrum daadwerkelijk te voelen en te begrijpen. Deze tools zijn niet alleen informatief, maar ook praktisch.

>> Naar de Ultieme Gids voor de Generator

Onthoud: jij bent de creator van je eigen leven. Door te leren vertrouwen op je sacrale centrum en je eigen unieke strategie te omarmen, kun je een leven creëren dat volledig in lijn ligt met wie je écht bent. Start vandaag nog met het vormgeven van jouw unieke realiteit.

Liever nog verder de diepte in en meer ontdekken over Human Design, zoals waar alle centra nu voor staan, wat de poorten zeggen, wat je profiel over je zegt en nog veel en veel meer? Word dan lid van mijn QuantumKennisBank.

>> Naar de QuantumKennisBank

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.