De shortcuts naar succes

Toen ik nog in loondienst was, zag ik het al helemaal voor me. Als ik straks zelfstandig ondernemer zou zijn, dan kon ik alles helemaal op mijn manier doen. Ik zou werken met de leukste klanten en geld was geen issue meer.
Toen ik mijn bedrijf startte, liep het nog niet meteen storm. In die tijd dacht ik nog dat het lag aan het feit dat ik eerst moest zaaien voordat je kunt gaan oogsten. Maar hoeveel ik ook zaaide, het oogsten bleef uit.

 
Herken je dat ook? Groeit jouw bedrijf nog niet zo hard als dat jij graag zou willen?

Acties

Je baalt van je inconsistentie inkomensstroom en je weet niet goed waar jij je klanten vandaan moet halen. Je hebt je website op orde, een e-maillijst, een mooie flyer en mooie visitekaartjes, maar toch blijven de klanten weg.
Daarnaast volg je allerlei trainingen, webinars, masterclasses et cetera om ervoor te zorgen dat je groeit. Echt investeren in jezelf doe je niet.
Als je eerlijk bent, is er altijd wel een excuus. Met name; geen geld, geen tijd, geen energie en ga zo maar door.
Terwijl dit juist hetgeen is waar je zo naar verlangt.
 
Daarnaast werk je voor je gevoel veel te veel uur voor veel te weinig inkomsten. Jij wilt als een gelijke bijdrage aan het gezin, maar tot op heden lukt dat niet. Dit maakt dat jij je klein en onzeker voelt.

Shortcuts naar succes

Been there, done that! Inmiddels weet ik dat het ook anders kan.

Hoe fijn zou het zijn als:

… klanten jou vinden in plaats van andersom?
… je meer klanten en dus meer omzet hebt?
… er minder hard aan hoeft te trekken en meer vrijheid ervaart?
… je weer plezier in je werk hebt?
… het gevoel hebt dat jij je volle potentieel leeft?
 
Ben jij, net als ik, iemand die van shortcuts in het ondernemen houdt?
 
Wat als ik je nu zeg dat er in het ondernemen ook shortcuts naar succes zijn? Shortcuts die jou de klanten en omzet geven waar jij zo naar verlangt. Nu wil ik niet zeggen dat dit een of andere magische pil is en als je die inneemt dat morgen alles anders is hoor. Wat ik wel wil zeggen, is dat er andere manieren zijn om te werken aan je bedrijf.
Wist je bijvoorbeeld dat je mindset zoveel maal krachtiger is dan de acties die je onderneemt? Wist je ook dat 1 uur jezelf goed voelen (energetisch) evenveel teweeg brengt als 7 uur ‘to do’-lijstjes afwerken? Er zijn meer shortcuts naar succes.
En deze shortcuts:
* besparen je tijd
* besparen je geld
* boosten je zelfvertrouwen
* geven je meer rust in je hoeft
* laten je meer vrijheid ervaren

Gratis masterclass

Ik organiseer een gratis masterclass waarin ik je laat zien hoe ik dat gedaan heb. Hacks die ik o.a. geleerd heb van o.a. dr. Joe Dispenza, Bob Proctor, John Assaraf, Jim Fortin en velen meer.
De masterclass is 100% gratis.
Ik beloof je dat dit een van de masterclasses gaat zijn die je kijk op jezelf en de wereld verandert.
Je verlaat de masterclass wetende dat je het leven van je dromen kunt leven.
Klik hier voor de details en registreren: naar gratis masterclass

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.