De Projector in Human Design en hun talenten

De Projector is het tweede grootste energie type binnen Human Design.

Projectors zijn te herkennen aan een ongedefinieerd sacraal centrum en géén verbinding tussen een motor centrum (wortel, sacraal, emotioneel of ego/hart) en keel centrum. Dit maakt dat ze uit zichzelf niet goed kunt manifesteren/genereren wat te maken heeft met deze centra, maar ze worden als het ware ‘geactiveerd’ door anderen.

De Projector als type is er als laatst bijgekomen. Na 1781 is de mens van een 7 naar een 9 centered being gegaan. Na deze evolutie is de Projector erbij gekomen. Voor die tijd had de Projector hier gewoonweg nog geen taak om uit te voeren.

Wat is de Projector in Human Design?

De Projector in Human Design is een zeer strategisch en intuïtief wezen dat is ontworpen om anderen te begeleiden en te adviseren. Projectoren zijn in staat om de kwaliteiten en talenten van anderen te zien en deze te benutten om de collectieve energie te verbeteren. Ze hebben ook een zeer gevoelig en empathisch vermogen, waardoor ze vaak de emoties en behoeften van anderen kunnen aanvoelen.

Ze zijn hier om kritisch te kijken naar wat wij in het verleden allemaal hebben gecreëerd met als doel dit te verbeteren en te veranderen om het efficiënter te maken en ons weer verder te helpen in de evolutie. Een geboren leider die de samenleving begeleidt naar een nieuwe wereld.

Het grootste deel van de wereldbevolking, bijna 80%, is een energy-being, maar de Projector dus niet. Hierdoor worden ze ontzettend beïnvloed en kan het zo zijn dat ze een leven leiden dat niet in lijn is met wie ze echt zijn, maar door conditioneringen van buitenaf. Dit kan al vroeg leiden tot een burn-out of uitputting doordat ze denken continu aan te moeten staan.

Een valkuil voor de Projector

De Manifestors planten zaadjes, de (Manifesting) Generators zorgen ervoor dat de zaadjes tot bloei komen en de Projector is hier om dit proces te kunnen begeleiden, bemiddelen en sturen. Het is hun rol om met inzichten te komen en bij te sturen. De valkuil, de conditionering, die Projectors hebben opgepikt is om hetzelfde pad of hetzelfde succes pad te willen bewandelen als anderen.

En dat komt omdat ze van nature anderen observeren om te zien hoe zij het doen. Maar de Projector is hier om op hun eigen, unieke manier te werken en met hun energie om te gaan. Ze hoeven niet hard te werken en mee te doen met de wereld om hen heen want ze bewegen langzamer, op hun eigen tempo, met hun eigen divine timing. En onthoud dat dit energetisch ook correct is want zo zijn ze ontworpen.

Ik nam er ook een YouTube-video over op.

Wachten op de uitnodiging

Ieder energie type heeft een eigen strategie. Je eigen manier om met het leven om te gaan en om meester te worden over je eigen leven. Ik vergelijk het altijd met het bos. Als je van de ene naar de andere kant wil, kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld recht door het bos, maar je kunt ook het pad volgen. Je strategie kun je meer vergelijken met het volgen van het pad.

De strategie van een Projector is om te wachten op herkenning en een uitnodiging. Ze hebben vaak snel door wat er speelt en willen dit graag delen met anderen. Echter, niet iedereen staat hier open voor. Daarom is een (juiste) uitnodiging belangrijk. Een uitnodiging is niet altijd een letterlijke uitnodiging maar vaak een energetische uitnodiging. Iemand laat ze bijvoorbeeld weten dat ze de Projector waardevol achten op een bepaald gebied. Als een Projector zich gehoord en gezien voelt door een ander, kunnen ze dat ook zien als een uitnodiging.

Het belang van rust voor de Projector in Human Design

Hoe kan een Projector dit wachten dan invullen?
#1. Goed voor zichzelf te zorgen. Door hun energie op jouw pijl te houden. Rust en Regenerate. Ik hoor de Projectors in mijn readings vaak aangeven dat ze toch niet midden op een werkdag kunnen gaan rusten op de bank. Nou, dat kan dus wel. Alles is energie en als jij zoveel mogelijk in lijn leeft met wie je echt bent, ontvouwt het pad zich vanzelf, dus eigenlijk ‘werk’ je op de juiste manier door je energie goed te houden. Misschien mag je het woord ‘rust’ dan ook reframen. Je hoort te rusten zodat je klaar bent voor de volgende uitnodiging en die uitnodiging komt niet als je moe bent.

#2. Door te delen waar ze van gaat kwispelen. Follow your bliss. Waar ga jij van kwispelen? Wat vind je ontzettend leuk om te doen en waarom, en ga daar mogen ze over delen. Als mensen ze zien en erkennen voor wat ze in huis hebben, nodigen ze hen dus vanzelf uit. Ze werken dan als het ware als een magneet. Voorwaarde is uiteraard wel dat de Projector ook hun eigen kwaliteiten, talenten, energie en vaardigheden erkent.

Ben je een Projector en wil je meer weten over jouw energie type, je aura, strategie en autoriteit. En daarbij ook lekker aan de slag kunt gaan om dit nog meer te laten leven? Vraag dan mijn Ultieme Gids voor de Projector aan.

Nu van € 45,- voor maar slechts € 22,-

> Bestel jouw Ultieme Gids hier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.