Creëer jij je eigen tekens in het Universum?

Tekens uit het universum

Vandaag duiken we samen in een fascinerend onderwerp: de macht die jij hebt om je eigen realiteit te vormen. Heb je ooit gedacht dat het universum jou signalen stuurt? Dat je daadwerkelijk tekens uit het Universum ontvangt? Wat als ik je vertel dat jij zelf de creator bent van die signalen? Laten we deze intrigerende gedachte verder ontdekken.

Jij en het kwantumveld: eén geheel

Als zelfstandig ondernemer met een passie voor kwantumfysica heb ik ontdekt dat alles energie is. Jij, ik, de wereld om ons heen – we zijn allemaal onderdeel van een gigantisch kwantumveld. Denk aan een oceaan, maar dan gevuld met energie.
In deze oceaan ben jij niet alleen een golf, je bent de oceaan zelf. Deze verbinding onthult een krachtige waarheid: er is niets buiten jou. Alles wat je ervaart, creëer je zelf. Ik heb het dan natuurlijk met name over de beleving van situaties en waar je oog opvalt. Er is ook nog zoiets als collectieve realiteit.

Signalen van het Universum: jouw creatie

Veel mensen denken dat het universum hen signalen stuurt. Ik zie het anders. In mijn jarenlange studie van de kwantumfysica heb ik geleerd dat wij de betekenis geven aan alles wat we ervaren. Zie je vaak dubbele getallen zoals 22:22? Dat is niet het universum dat spreekt, maar jouw eigen interpretatie die betekenis geeft aan deze getallen. Maar dit is MIJN waarheid en hoeft uiteraard niet DE waarheid te zijn.

Visualiseer jezelf als een matroesjka-pop. Binnenin zit jouw kern, jouw ziel, jouw hogere ik. Hoe meer je groeit en ontwikkelt, hoe meer lagen je afpelt en hoe dichter je bij je ware zelf komt. Dit innerlijke proces helpt je om de ‘signalen’ die je ziet beter te begrijpen als creaties van jouw eigen bewustzijn.

Ik nam er ook een video over op. Die kijk je hier:

Jouw perceptie vormt jouw realiteit. Als je gelooft dat iets je helpt of een goed teken is, zal dit je vibratie en energie beïnvloeden, waardoor je het ook in je realiteit ziet. Dit is de kracht van het placebo-effect: wat jij gelooft, wordt jouw realiteit.

Jij als creator in het kwantumveld

Het kwantumveld is een veld van oneindige mogelijkheden. Waar jij je aandacht op richt, waar jouw energie en focus naar uitgaan, dat creëer je in jouw realiteit. Jij bent de kunstenaar die met het kwantumklei vorm geeft aan je leven.

Onthoud, het universum geeft je geen signalen – jij creëert ze zelf met jouw perceptie, focus, energie en aandacht. Ben je het met deze visie eens of zie je het anders? Deel je gedachten in de comments!

Benieuwd naar meer?

Ik heb een speciale plek gecreëerd waar je nog dieper kunt duiken in de wereld van kwantumfysica, Human Design, en neuroplasticiteit? Dit is niet zomaar een plek. Dit is de QuantumKennisBank, jouw eigen online bibliotheek, boordevol inzichten en strategieën die je helpen om een leven te creëren dat echt bij jou past.

Stel je voor dat je toegang hebt tot een schatkamer aan kennis en tools die je helpen om je leven niet alleen te begrijpen, maar ook actief vorm te geven. In de QuantumKennisBank vind je praktische, wetenschappelijk onderbouwde informatie die vertaald is naar alledaagse, bruikbare tips en oefeningen. Geen zweverige theorieën, maar concrete handvatten om jouw persoonlijke en zakelijke groei te stimuleren.

Voor een vast, laag bedrag per maand krijg je onbeperkt toegang tot alle content. Elke maand voeg ik nieuwe inzichten, oefeningen en tools toe, zodat jouw reis naar persoonlijke groei en bewustwording continu gevoed wordt met verse kennis.

>> Klik hier voor meer informatie over de QuantumKennisBank

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.