De Projector in Human Design

De Projector is het tweede grootste energie type binnen Human Design.

Projectors zijn te herkennen aan een ongedefinieerd sacraal centrum en géén verbinding tussen een motor centrum (wortel, sacraal, emotioneel of ego/hart) en keel centrum. Dit maakt dat ze uit zichzelf niet goed kunt manifesteren/genereren wat te maken heeft met deze centra, maar ze worden als het ware ‘geactiveerd’ door anderen.

De Projector als type is er als laatst bijgekomen. Na 1781 is de mens van een 7 naar een 9 centered being gegaan. Na deze evolutie is de Projector erbij gekomen. Voor die tijd had de Projector hier gewoonweg nog geen taak om uit te voeren.

Lees verder

De Manifestor in Human Design

Een van de 5 energie type in Human Design is het type van de Manifestor. Ongeveer 8% van de wereldbevolking is Manifestor en wordt daarom vaak gezien als een zeldzaam en uniek type. Als Manifestor heb je het verlangen en de potentie om veel impact te maken en een echte verandering te bewerkstelligen in de wereld om je heen. In deze blog ga ik dieper in op het energie type van de Manifestor.

Lees verder

Wat is een Manifesting Generator in Human Design

Wat is de Manifesting Generator in Human Design

Een bliksemschicht gevangen in een potje. Dat is wel hoe ik mezelf lange tijd voelde. Ik had zoveel energie in me, maar op de een of andere manier kwam het er niet uit. Ik ben een Manifesting Generator die enkele jaren geleden geen idee had wat dat inhield. Maar sinds ik dat wel weet, zijn er zoveel puzzelstukjes op hun plaats gevallen. In deze blog neem ik je dan ook mee in het energie type van de Manifesting Generator.

Lees verder

wat is de generator in human design

Wat is de Generator in Human Design?

Eén van de dingen die je als eerste ontdekt als je met Human Design in aanraking komt, is je energie type. Je energie type vertelt je hoe jouw energieveld werkt en hoe je dus energie uitwisselt met de wereld om je heen. Het vertelt je ook hóe jij het best je energie kunt uitwisselen met de wereld.

Om die krachtige bewuste creator te worden, is het dus ook belangrijk te weten hoe jouw energie stroomt. Wij leven in een universum gemaakt van energie en wij (ook energie) resoneren met onze realiteit. In alles wat we doen, wisselen we dus ook energie uit. Met alles en iedereen maar ook met het universum ofwel kwantumveld. Ieder energie type doet dat dus op een unieke en eigen manier. Vaak komen daar niet eens woorden aan te pas.

Lees verder

leren manifesteren

Leren manifesteren met de kwantumfysica

Leren manifesteren met de kwantumfysica: de sleutel tot het creëren van je droomleven. Manifestatie is een krachtig concept dat al eeuwenlang wordt gebruikt om onze wensen en verlangens te vervullen. Vanuit een spiritueel perspectief wordt gedacht dat we onze eigen realiteit creëren met onze gedachten en overtuigingen. Maar wist je dat wetenschap ook een rol speelt bij manifestatie? Kwantumfysica biedt nieuwe inzichten en tools om te leren manifesteren en jouw droomleven te creëren.

Lees verder

Human Design

Wat is er aan de hand in de wereld? [Human Design]

We staan aan de vooravond van een grote shift in de evolutie, waarvan Human Design ‘zegt’ dat dit in 2027 zal zijn. We zitten in een transitie van het kruis van planning en structuur naar het kruis van de slapende Phoenix, dat staat voor het herrijzen uit de as.

De wereld is aan het veranderen. Ik zie het overal om me heen en ik voel het in iedere vezel van mijn lichaam. De natuur laat van zich horen, overstromingen, bosbranden, stormen, pandemie, de oorlog etc. Er gebeurt van alles.

Ik nam er ook een YouTube-video over op. Deze vind je hier.

Lees verder

Human Design

Wat is Human Design?

Durf jij ongegeneerd jezelf te zijn?

Ik had daar wel wat (veel 😊) moeite mee, want op veel vlakken had ik het idee ‘te veel’ te zijn.

Dat ik:
– te gevoelig was dat ik
– te veel informatie deelde
– te stellig een standpunt innam,
– te veel aan het woord was,
– te veel ruimte innam, et cetera.

Lees verder

hoe word ik slapend rijk

Passief inkomen; hoe word ik slapend rijk?

De kinderen en ik lopen op een zonnige lentedag door onze wijk richting de supermarkt. India, de jongste gaat op haar stepje voor ons uit en Eli, de oudste, loopt naast me.

Terwijl ik met hem aan het kletsen ben, merk ik dat ik mailtjes binnenkrijg. Ik kijk op mijn telefoon en krijg een grote glimlach op mijn gezicht. Eli, nieuwsgierig als hij is, wil meteen weten van wie de mail is. ‘Van Mollie’, antwoord ik hem. ‘Ik word slapend rijk’, grap ik richting hem en ik leg hem de inhoud van de mailtjes uit.

Lees verder

geloofsystemen

Hoe geloofsystemen je manifestaties in de weg zitten

Waarom lukt het manifesteren me toch niet?
Ik krijg deze vraag regelmatig en ik heb er recent al wat over gedeeld maar ik wil er nu nog wat dieper op ingaan.

Laat ik beginnen met te zeggen dat je niet krijgt wat je vraagt, maar je krijgt wie je vanbinnen bent. Misschien herken je dat zelf ook wel in je leven. Je wilt iets heel graag, maar:
– je blijft het maar uitstellen
– je twijfelt aan jezelf
– je voelt een gebrek aan een duidelijke richting.

Dis zijn allemaal signalen dat jij jezelf aan het saboteren bent.

Lees verder

Human Design

Experimenteren met Human Design

Een Manifesting Generator met een 3/5 profiel, dat ben ik. Een wat? zul je zeggen. Laat me je in deze blog meenemen in Human Design.

In 2019 kwam ik voor het eerst in aanraking met Human Design. Ik was onderdeel van een ondernemersclub en daar vertelde een collega-ondernemer over Human Design. Human Design is als het ware een holistisch systeem bestaande uit 4 esoterische wetenschappen (Astrologie, I-Ching, Chakra en de Joodse Kaballah ‘tree of life) en vier moderne wetenschappen (genetica, biochemica, astronomie en kwantummechanica). Op basis van je geboortegegevens komt er een bepaalde bodygraph uit die je inzicht geeft in wie je bent.

Lees verder