Had ik maar…

Vandaag wordt mijn lieve kleine India 8 jaar. Ze wilde graag een nieuwe fiets voor haar verjaardag.

Vanuit haar Human Design bekeken, is India een specifieke manifesteerder. Dat wil zeggen dat zij specifiek voor ogen moet zien hoe de fiets eruit komt te zien. Zelf ben ik een niet-specifieke manifesteerder en dat betekent in dit voorbeeld dat ik niet specifiek de fiets voor me hoeft te zien, maar me vooral mag richten op het gevoel dat ik zou willen ervaren bij het hebben van een nieuwe fiets.

Lees verder

Manifesteren tijdens het klussen

Zoals je ongetwijfeld weet, hebben we op 1 juli de sleutel van ons nieuwe huis gekregen.
Aangezien mijn man en ik nog geen vakantie hebben, zijn we ieder vrij uur daar om te klussen. Behalve gisterenochtend, toen had ik echt geen zin 😉.

Lees verder

Zes tips om meer geld te kunnen ontvangen

In deze blog deel ik zes tips om meer geld te kunnen ontvangen. Ik neem je eerst mee in een persoonlijk verhaal want wellicht is dit voor jou ook heel herkenbaar.

Het is al een aantal dagen mooi weer en het wordt ‘s middags veel te warm in mijn kantoor om nog helder na te kunnen denken.
Mijn man zit buiten in de tuin en leest een boek. Ik besluit naast hem op de bank te gaan zitten. Terwijl ik daar zit, bedenk ik me dat ik ook wel even naar de stad kan gaan. De kinderen zitten tot 17.00 uur op de opvang en ik heb toch echt nieuwe sandalen nodig. En eigenlijk kan ik ook nog wel een mooie lange jurk gebruiken.

Lees verder

Waarom veranderen moeilijk is

Een lief meisje, een echt dierenvriend en ze wist wat ze wilde (en dat was haar zin). Dit omschrijft in een notendop wel wie ik was toen ik nog erg jong was. Als ik mijn zin niet kreeg, werd ik boos en moest die energie ergens heen dus schopte ik de gaten in de deuren of smeet ik alles kapot wat voor het grijpen lag. Van veel dingen had ik achteraf uiteraard spijt.

Dit veranderde toen ik op de basisschool zat. We woonden in een klein dorp en ik was de enige in de klas. Echt waar! Eerst eigenlijk met twee, maar die jongen ging verhuizen naar een ander dorp.

Lees verder

De shortcuts naar succes

Toen ik nog in loondienst was, zag ik het al helemaal voor me. Als ik straks zelfstandig ondernemer zou zijn, dan kon ik alles helemaal op mijn manier doen. Ik zou werken met de leukste klanten en geld was geen issue meer.
Toen ik mijn bedrijf startte, liep het nog niet meteen storm. In die tijd dacht ik nog dat het lag aan het feit dat ik eerst moest zaaien voordat je kunt gaan oogsten. Maar hoeveel ik ook zaaide, het oogsten bleef uit.

Lees verder

obstakels in je groei

De vier obstakels in je groei

Ik rond de laatste dingen af voordat de vakantie begint en spreek met mezelf af dat ik zo weinig mogelijk probeer te werken.
Nog geen 10 minuten later word ik gebeld door een man die samen met een neuropsycholoog een publicatie heeft uitgebracht. Hij ziet in mijn werk raakvlakken met zijn werk.

Lees verder

Hoe jij je verleden herleeft

Ken je die statisch geladen bollen? Die bollen waar je met je hand overheen kunt gaan en dat dan de energie naar je hand gaat?

Zo voelde ik me lange tijd. Mijn energie ging overal heen. En als er dan iets of iemand iets van me wilde, schoot mijn energie van mijn kern alle kanten op, behalve de goede.

Lees verder

manifesteren

De zin en onzin van leren manifesteren

Jij hoeft niet te leren hoe je kunt manifesteren want je kunt het al. Zo, dat is eruit.
Ik zie op social media veel coaches voorbij komen die aangeven dat ze jou leren hoe je kunt manifesteren. Maar jij hoeft dit niet te leren want dit doe je namelijk je hele leven al.

Lees verder

ego

Hoe jouw ego je klein houdt

Dat het huilen me nader stond dan het lachen, was wel duidelijk. Soms heb je van die dagen. Dagen dat je jezelf down en onzeker voelt, terwijl hier eigenlijk helemaal geen concrete aanleiding voor is, althans niet bewust. Waarom voelde ik me dan zo?

Wat er wel aan de hand is in mijn bedrijf is dat ik bepaalde keuzes heb gemaakt en investeringen heb gedaan die ik spannend vind, maar waarvan ik ook weet dat ze nodig zijn. Daarnaast wees een gesprek met mijn businesscoach uit dat de prijs die ik nu vraag voor mijn online traject veel te laag is. Ik mag mezelf meer op waarde schatten en een prijs vragen die dit reflecteert. En daar komt het…mijn ego.

Lees verder

Wacht,
Voordat je gaat!

Heb je mijn gratis masterclass ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’ al aangevraagd?

In deze masterclass leer ik je wat de 3 cruciale zaken zijn bij het manifesteren van je droomleven