Bewuste manifestatie; minder doen, meer bereiken

bewuste manifestatie

Vandaag wil ik het hebben over een belangrijk aspect van het manifesteren van je droomleven: het verminderen van je inspanningen. Klinkt dat als muziek in de oren of juist niet?

Veel mensen geloven dat ze aan een specifiek stappenplan moeten voldoen om hun dromen te manifesteren. Ze voelen dat ze moeten visualiseren, affirmeren en talloze andere acties moeten ondernemen. Maar vaak leidt dit tot weerstand en frustratie. In deze blog wil ik je laten zien dat het niet draait om wat je moet doen, maar om hoe je moet resoneren met je gewenste realiteit. Ik neem je in een aantal stappen mee hoe je aan bewuste manifestatie doet.

Laten we beginnen!  Kijk je liever? Geen probleem, ik nam er namelijk ook een video over op.

Stap 1: Erken het Valstrik van “Moeten”:

Vaak geloven we dat we veel dingen moeten doen om ons gewenste leven te manifesteren. We streven ernaar om te ontsnappen aan gevoelens van tekort en gaan actief op zoek naar onze doelen. Echter, deze mindset komt voort uit een mentaliteit van schaarste en weerstand. Herkenbaar?

Het universum of het kwantumveld reageert niet op de woorden die we gebruiken, maar op vibratie en energie. Daarom is het belangrijk dat jij je bewust wordt van je gedachten en overtuigingen. Welke verhalen vertel jij jezelf? Geloof jij dat je elke dag moeten mediteren, visualiseren, enzovoort? Dit soort gedachten kan je belemmeren en leiden tot meer gevoelens van tekort. Het is tijd om nieuwe verhalen te creëren die beter aansluiten bij wie je werkelijk bent.

Stap 2: Verander jouw Vibratie door Bewustwording en Visualisatie:

Om jouw gewenste realiteit te manifesteren, is het essentieel om je bewust te worden van jouw gedachten en overtuigingen. Affirmaties kunnen je helpen om nieuwe betekenis te geven aan dingen en positieve gedachten te versterken.

Visualisatie is ook een krachtig hulpmiddel om nieuwe neurale netwerken in jouw brein te creëren. Vergelijk het met het kijken naar een schilderij: stel jij kijkt naar een schilderij waarop alleen maar gekleurde vlekken te zien zijn, dan kun je het mooi vinden of niet. Maar wanneer iemand je vertelt wat er op het schilderij te zien is en wat de vlekken betekenen, zie je ineens meer dan je in eerste instantie zag. Op dezelfde manier werkt visualisatie. Als je visualiseert en affirmeert over een nieuwe toekomst, is dit iets wat bekent raakt in je brein en zal je brein (reticulair activatiesysteem) de aandacht hierop leggen. Je gaat het in je realiteit zien.

Stap 3: Stap in de Vibratie van Overvloed:

Een effectieve manier om te resoneren met jouw gewenste realiteit is door je bewust te worden van de gebieden in jouw leven waar je al overvloed ervaart. Dit kan liefde, ruimte, natuur of iets anders zijn. Identificeer waar je een gevoel van overvloed ervaart en stap daar bewust in. Minder doen betekent niet dat je helemaal niets doet, maar eerder dat je je focust op de vibratie van overvloed in plaats van tekort. Door je aandacht te richten op overvloedige aspecten van jouw leven, zend je de juiste vibratie uit naar het kwantumveld.

Stap 4: Laat Los en Vertrouw op het Proces:

Een valkuil bij het manifesteren is vasthouden aan een specifiek resultaat en proberen het te controleren. Het universum of het kwantumveld reageert echter niet op controle, maar op energie en intentie. Laat los en vertrouw op het proces.

Stel jezelf open voor wat het universum voor jou in petto heeft. Hier komt jouw Human Design strategie en autoriteit om de hoek kijken. Leer jouw eigen Human Design kennen en gebruik dit als een kompas om te reageren op wat op jouw pad komt. Laat je inspireren, fantaseer over mogelijkheden en zet passende stappen op basis van jouw unieke ontwerp.

Conclusie:

Het manifesteren van jouw gewenste realiteit is niet gebaseerd op het volgen van een strikt stappenplan, maar op resoneren met de juiste vibratie en energie.

Wees je bewust van de valkuil van “moeten” en verander jouw vibratie door bewustwording en visualisatie. Stap in de vibratie van overvloed door je te richten op gebieden waar je al overvloed ervaart.

Laat los, vertrouw op het proces en laat je leiden door jouw Human Design strategie en autoriteit.

Ontdek meer over deze principes en hoe je ze kunt toepassen in jouw leven in mijn gratis masterclass ‘Quantum Design Je Leven’. Neem de controle over jouw eigen leven en word de Quantum Designer van jouw eigen realiteit.
>> vraag hier de gratis masterclass aan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.