Bedankt voor je aanmelding

Superleuk dat je je hebt aangemeld voor het online ‘Transformeer jezelf’-traject. Daar ga je geen spijt van krijgen. Ik weet zeker dat je grote stappen gaat zetten.

Als het goed is ontvang je ieder moment nu je inloggegevens. Met deze gegevens kun je bovenaan op mijn website inloggen.

Ik zou het ontzettend leuk vinden als jij op jouw social media deelt dat je met dit traject gestart bent. Als jij een leuke story maakt en mij daarin tagt (@anjazerrouk) en de #transformeerjezelftraject gebruikt, maak jij kans op een gratis 1-op-1 sessie met mij van 30 minuten. Aan het eind van iedere maand maak ik de winnaar bekend van de starters van die maand.

Om je jezelf (en daarmee zoveel meer) in positieve zin te veranderen is het belangrijk dat je de focus houdt. Meld je dus de komende tijd niet aan voor allerlei weggevers of challenges. Probeer het aantal mailings dat je ontvangt (behalve die van mij natuurlijk) tot het minimum te beperken. Zo laat je jezelf niet afleiden door anderen en kun je de focus houden op het creëren van jouw meesterwerk.

Buckle up, here we go! Let’s go quantum.

Contactgegevens

Anja Zerrouk
06-20749990
info@anjazerrouk.nl