Bedankt voor het aanvragen van mijn mini training ‘Hoe je met je energie een succesvol bedrijf neerzet’.

Nadat jij je aanmelding in je mail bevestigd hebt, ontvang je binnen 5 minuten een e-mail met je inloggegevens in je inbox.

In de eerste e-mail die je ontvangt zit ook een link naar de mini training.

Je hebt nu de mini training aangevraagd welke oprecht waardevolle informatie bevat, maar er is nog nooit iemand succesvol geworden van alleen het kijken van een video. Daarom ontvang je de komende maand ook op regelmatige basis e-mails die je helpen in de energie te blijven.

Omdat jij mijn mini training hebt aangevraagd, weet ik dat jij toe bent aan verandering. Aan die volgende stap ik jouw persoonlijke ontwikkeling en dus ook toe aan de groei van jouw bedrijf. 

Ik heb een extra tool die je kan helpen iedere dag in die energie te stappen. Ik heb dan ook een krachtige Nieuwe Zelf meditatie voor je opgenomen zodat je deze persoon wordt die een klantmagneet is en met haar energie een succesvol bedrijf neerzet.

Ik bied deze meditatie niet meer actief aan, maar zolang jij op deze pagina bent, heb jij wél die mogelijkheid. 

Nieuwe Zelf Mediatie, nu voor jou voor maar slechts € 4,99

* Druk op de button, je kunt dan meteen betalen en na je betaling heb je direct toegang tot de meditatie.

Nieuwe Zelf Meditatie

Deze Nieuwe Zelf Meditatie gebruik ik in mijn coaching en trajecten om je Nieuwe Zelf te integreren. Omdat deze tot goede resultaten leidt, heb ik hem nu ook voor anderen beschikbaar gesteld.

– De meditatie duurt ongeveer 20 minuten.
– In het eerste deel breng ik je helemaal in het hier en nu.
– In het tweede deel laat ik je in je Nieuwe Zelf stappen.