Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis e-book ‘Klanten aantrekken met kwantumfysica’ Je e-book is onderweg.

Maar wacht! Ik heb speciaal voor jou nog een exclusieve aanbieding!

Je bent er klaar mee om altijd maar hard te werken zonder het resultaat te zien. En daarmee niet het leven te leiden dat jij voor je had gezien.

Je voelt dat je faalt en dat maakt je onzeker. Maar je voelt ook dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt.

Je hebt nu mijn gratis e-book aangevraagd welke oprecht waardevolle informatie bevat, maar er is nog nooit iemand succesvol geworden van alleen het lezen van een e-book.

Omdat jij mijn e-book hebt aangevraagd, weet ik dat jij toe bent aan verandering. Aan die volgende stap ik jouw persoonlijke ontwikkeling en dus ook toe aan de groei van jouw bedrijf.

Om die reden wil ik je namelijk mijn online training ‘Meer rust in je hoofd’ aanbieden. Want het start allemaal met meer rust is je hoofd. 

Het is ontworpen om jou te helpen inzicht te krijgen in waar gedachten nu eigenlijk vandaan komen, waarom het belangrijk is aandacht te besteden aan hoe je denkt en uiteraard concrete tips die je kunt doen voor meer rust in je hoofd.

Via deze link vind je mijn online training om te gaan van spaghetti in je hoofd en het gejaagde gevoel dat je met je aandacht overal en nergens bent naar meer rust in je hoofd. Ik help je graag.

Wil je stoppen met malen, piekeren, negatieve gevoelens? Klik dan op onderstaande link. Zodat je weet wat jij kunt doen om meer rust in je hoofd te creëren.


Online training ‘Meer rust in je hoofd’.

De investering voor deze online training bedraagt maar slechts:

€ 33,- 

Deze aanbieding is geldig zolang dit scherm openstaat. 

Deze online training bestaat uit 8 lessen

  • Weet jij waarom het belangrijk is om meer rust in je hoofd te hebben.
  • Weet jij hoe je gedachten zijn ontstaan.
  • Weet jij wat er bedoeld wordt met ‘je gedachten creëren dingen’.
  • Weet jij wat het effect van je woorden is op je staat van zijn.
  • Heb je inzicht in het doel van je innerlijke criticus.
  • Weet jij hoe je gedachten los kunt laten en om kunt buigen.
  • Heb je tips hoe je je gedachten een halt toeroept als je weer in die gedachtespiraal dreigt te gaan.
  • Heb je tal van concrete tips die je helpen bij het creëren van meer rust in je hoofd.
Je krijgt:
– 8 verschillende lessen met video
– van elke video is ook een audiobestand
– diverse werkboeken
– ondersteunende documenten
– levenslang toegang tot de training

Hi, ik ben Anja

Jaren geleden had ik het gevoel vast te zitten. Vast in mijn leven en dus ook in mijn bedrijf en daar was ik behoorlijk klaar mee.

Ik was moe van al dat harde werken om mijn dromen na te jagen en vroeg mezelf af of dat niet makkelijker kon.

Dat ‘is dit alles’-gevoel wilde ik eindelijk eens voor eens en altijd achter me laten, want ik raakte alleen maar gefrustreerd als de resultaten weer eens achterbleven.

Daarnaast was ik er ook vooral klaar mee me continu af te vragen of ik het allemaal wel goed deed en keek bij, in mijn ogen, succesvolle concullega’s of ik niet iets ‘miste’.

Ik geloofde inmiddels niet meer zo in al die ‘positief denken’-goeroes. Ik heb zeker affiniteit met spiritualiteit, maar ik merkte dat de wetenschap me meer trok.

Via een podcast ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met de kwantumfysica en tot op de dag van vandaag houd ik me er iedere dag mee bezig. Sindsdien is er zoveel in positieve zin veranderd. En als ik dat kan, kan jij dat ook.

Dit is wat ik hier te doen heb. Jou helpen met je persoonlijke groei en bewustwording. Het manifestatieproces in ‘Jip en Janneke’-taal uitleggen, zodat jij moeiteloos en vanuit flow je werk kunt doen. Een leven vol vrijheid en rust in je hoofd is zoveel dichterbij dan dat je denkt. Jij bent zelf de creator en ik leer je hoe.

 


Wil je op de hoogte blijven van waar ik me mee bezighoud, of gewoon geïnspireerd blijven? Volg me dan op social media. Dat kan op de volgende manieren: