Algemene voorwaarden & Privacy

VOORWAARDEN

Beste klant of deelnemer aan een van mijn programma’s,

In deze algemene voorwaarden en privacyverklaring heb ik vastgelegd wat jouw en mijn rechten en plichten zijn. Als je deelneemt aan een van mijn programma’s of een ander soort product of dienst afneemt en er is een probleem waarover je niets kan vinden in deze algemene voorwaarden, neem je dan even contact met me op? Dan zoeken we samen een oplossing.

Als je in deze tekst een van deze woorden ziet staan, dan wordt daar formeel dit mee bedoeld:
  • Ik: Anja Zerrouk en mijn bedrijf Anja Zerrouk (gevestigd aan de Margarethadreef 10, 5046 GZ te Tilburg), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66136555, en gebruiker van deze algemene voorwaarden.
  • Jij: de natuurlijke- of rechtspersoon die een programma volgt of andere overeenkomst aangaat met mij.
  • Programma: Alle vormen van informatieoverdracht van mij aan jou, zowel online als offline, in groepsverband of individueel.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen tussen jou en mij.

Aanbod
  • Ik doe een aanbod op de website, via social media, mailings en op andere manieren.
  • Aanbiedingen zijn geldig voor de tijd die in het aanbod wordt aangegeven, daarna niet meer.
Overeenkomst
  • De overeenkomst komt tot stand wanneer je akkoord gaat met een aanbieding of offerte of als je de overeengekomen vergoeding betaald hebt.
  • Ik neem voor deze overeenkomst een inspanningsverplichting op me, maar geef geen garantie over het bereiken van het beoogde resultaat.
  • Als het nodig is, mag ik de overeenkomst (mede) door een derde laten uitvoeren. Dat is nog nooit voorgekomen, het staat hier dus puur voor noodgevallen.
  • Als het nodig is om de overeenkomst te veranderen, geef ik dat op tijd en vóór ingang van de verandering door.
Programma’s
  • Je kunt tegen betaling een onlineprogramma of workshop bij me volgen of een traject bij me afnemen.
  • Toegang tot een onlineprogramma is persoonlijk. Dus je mag je inloggegevens en de materialen uit het programma niet met anderen delen.
  • Je kunt pas na betaling deelnemen aan een onlineprogramma.
  • Je moet een internetverbinding hebben om het programma te kunnen volgen. Ik ben niet aansprakelijk voor schade of gemiste programmaonderdelen doordat je niet de juiste apparatuur of internetverbinding hebt.
  • Het programma kan gevolgd worden op de momenten die je zelf kiest.
Vergoeding en betaling
  • Betaling moet gedaan zijn voordat het programma start.
  • Ik e-mail je de factuur.
  • Het annuleren van een onlineprogramma kan tot op het moment er nog geen toegang is gegeven tot de online leeromgeving. Zodra de klant inloggegevens heeft ontvangen en daarmee toegang heeft tot de online leeromgeving is annuleren niet meer mogelijk.
  • Het kosteloos annuleren van een traject kan tot 48 uur voor de eerste afspraak. Bij annulering binnen 48 uur worden de kosten van het 1e gesprek in rekening gebracht (kosten traject gedeeld door aantal gesprekken).
  • Ben je niet tevreden over het programma? Neem dan altijd eerst contact op via e-mail dan bekijken we samen welke oplossing mogelijk is.
  • Mijn BTW nummer is 153195435B01
Aansprakelijkheid
  • Je hebt de keuze om de opgedane kennis tijdens het programma wel of niet toe te passen. Ik ben niet aansprakelijk voor de gevolgen van die keuze of hoe je de kennis toepast, en mogelijke gevolgen of schade voor jou.
  • Ik ben alleen maar aansprakelijk bij een wettelijke of contractuele toerekenbare tekortkoming.

PRIVACYVERKLARING

Ik neem de privacy van je persoonsgegevens zeer serieus. De verwerking van jouw persoonlijke gegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de Europese Privacy Verordening en de daarin vervatte bestaande waarborgen voor de bescherming van je privacy. Voor zover uit dwingende Nederlandse wetgeving niet anders voortvloeit, geldt het onderstaande.

Als onderneming ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Deze dient beknopt, transparant, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk te zijn, dus ik heb mijn best gedaan.

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld

Als je je aanmeldt voor een (gratis) product of dienst gebruik ik je gegevens alleen voor mailings van mij aan jou. Uiteraard vraag ik hierbij altijd eerst je toestemming. Door een vinkje te zetten bij de checkboxen “IK GA AKKOORD MET DE PRIVACYVERKLARING VAN ANJAZERROUK.NL” en te klikken ga je akkoord met en bent je gebonden aan deze privacyverklaring.

Als je via het contactformulier contact met me opneemt, gebruik ik je e-mailadres en eventuele telefoonnummer om contact met je op te nemen. De persoonlijke toelichting die je er eventueel bij vermeldt, verlaat mijn mailbox niet. Als je een contactformulier op de website invult, of me een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je me toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Jouw gegevens komen ook terecht op de mailserver van mijn hostingpartij SiteGround.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

Doordat je de website bezoekt, een contactformulier invult, en/of gebruik maakt van de diensten van ‘Anja Zerrouk’, worden je persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding) en gegevens over je activiteiten op de website.

Waarom worden die opgevraagd?

Om contact met je op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren (o.a. individuele coaching of online trajecten). Ik gebruik je naam en contactgegevens logischerwijs om contact te onderhouden en je te informeren over relevante, aan de begeleiding gerelateerde zaken. Telefonisch gedeelde informatie wordt niet schriftelijk vastgelegd. Je gegevens worden tevens verwerkt om nieuwsbrieven te versturen of je anderszins te informeren over mijn bedrijfsactiviteiten, en om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

Ik verwerk jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van mijn nieuwsbrief en/of aanbiedingen
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Ik kan jouw gedrag op de website analyseren om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Ik kan jouw surfgedrag over verschillende websites volgen waarmee ik mijn producten en diensten afstem op jouw behoefte.
– Ik verwerkt ook persoonsgegevens waar ik wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor mijn belastingaangifte.
Wat gebeurt er niet met je gegevens?

Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet, buiten Facebook, gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:
– bank, vanwege de verwerking van betalingen
– belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
– websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren
– nieuwsbriefsoftware, voor de digitale nieuwsbrief
– Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website
– Facebook om zo gerichte reclame te kunnen doen
Met deze ‘verwerkers’ zijn verwerkersovereenkomsten gesloten.

Mailing

Onderaan iedere ‘mailing’ vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Wat gebeurt er terwijl je surft?

Technische en functionele cookies worden gebruikt om mijn website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. Daarnaast worden via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres.

Cookies

Ik ben wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Een cookie is een klein tekstbestand dat mijn website op je harde schijf plaatst. Deze cookiemelding krijg je bij een bezoek aan mijn website automatisch te zien.

Sommige cookies zijn geplaatst om de website beter te laten functioneren zodat je in het programma ingelogd kunt blijven. Anderen cookies die geplaatst zijn, zijn niet noodzakelijk maar voor mij erg nuttig. Ik kan bijhouden wie er op mijn website is geweest en bijvoorbeeld een product of dienst heeft aangeschaft. Op deze persoon hoef ik mijn marketing niet meer te richten.

Op mijn website van Anja Zerrouk gebruik ik:

  • Functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zo wordt er op Anja Zerrouk gebruikgemaakt van cookies om in te kunnen loggen en te reageren.
  • Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerde gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kan ik zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.
  • Trackingcookies. Via bijvoorbeeld Facebook kan ik conversies bijhouden, advertenties optimaliseren voor waardevolle acties en doelgroepen maken die ik opnieuw wil bereiken.
  • Individuele cookies. Via Facebook en Jetpack. Om artikelen en content te liken, gebruiken ik de Facebook LIKE button van WordPress. Ook deze applicatie plaatst een kleine cookie op deze website om bij te houden of je al eens geliked hebt of niet. Dit zelfde geldt voor de share en/of comment tool.

De cookie wordt pas geplaatst als je actief aangeeft hiermee akkoord te gaan.
Wil je niet dat er cookies worden geplaatst? Dan kun je cookies eenvoudig uitzetten via je browser. Dit betekent wel dat niet alle functionaliteiten van deze website zullen werken of dat bepaalde grafische elementen niet mooi op je scherm zullen verschijnen.

Hoe je dit moet doen, kun je vinden op de website van de Consumentenbond.

Google Analytics – op privacy-vriendelijke wijze

Daarmee wordt bezoek- en klikgedrag op de website geanalyseerd. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics vind je hun privacy beleid met meer informatie.

Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; het unieke klantgedeelte van het IP-adres heb ik geanonimiseerd, ‘gegevens delen’ is uitgezet, en er wordt geen gebruik gemaakt van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier heb ik geen invloed op.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Ik kan niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Ik raad je aan om de privacyverklaring van die websites te lezen voordat je die websites gebruikt.

Je gegevens zijn goed beveiligd

Ik neem de bescherming van je gegevens serieus. Je gegevens worden niet online opgeslagen (‘in the cloud’), mijn computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd, en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url. Daarnaast is de website voorzien van de allerlaatste beveiligingsupdates van de gebruikte software en plug-ins.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?

Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Concreet: de gegevens van bestaande klanten worden niet langer bewaard dan twee jaar na afloop van de laatste coaching gesprek. De gegevens van potentiële klanten worden niet langer bewaard dan twee jaar na het eerste contact indien er geen overeenkomst tot stand komt. Er is een uitzondering: net zoals elke ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?

Voor vragen over mijn privacyverklaring of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kun je altijd contact met me opnemen via info@anjazerrouk.nl. Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen twee werkdagen. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Bijzondere of gevoelige gegevens

Ik heb absoluut niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan dit echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met me op via info@anjazerrouk.nl, dan verwijder ik deze informatie.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Ik behoud me het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Ik raad je aan om deze privacyverklaring regelmatig te lezen, zodat je van de eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Heb je tips, vragen of andere feedback?

Neem ook dan contact op via:

Anja Zerrouk
info@anjazerrouk.nl
06-20749990