Helaas is de 1-op-1 niet meer beschikbaar. Dit heeft plaats gemaakt voor een uitgebreid transformerend traject. Hier lees je meer!

Creëer je droomleven

Transformeer je leven van binnen naar buiten


In plaats van lekker te slapen, lig jij tegenwoordig steeds vaker te piekeren in je bed. De gedachte ‘is dit nu alles?’ is steeds vaker aanwezig.

Je voelt dat er meer uit het leven en jezelf te halen valt. Je voelt dat je iets mist, maar wat dat ‘iets’ is weet je niet.

Je koopt weer een zelfhulpboek, volgt weer een training, vraagt een e-book aan of…
Je zoekt naar allemaal dingen buiten jou om dat gevoel weg te nemen. 

Stop maar met zoeken, want ik weet wat je zoekt. Jij zoekt jezelf.

Als jij echt jezelf durft te zijn, gebeuren er magische dingen. Waarom? Omdat je dan in lijn bent met wie je écht bent. En zodra dat gebeurt gaat het stromen en gaat er een wereld voor je open.

Je bent zoveel meer dan dat je denkt. Weet je wel over hoeveel power jij beschikt? Jij hebt oneindig veel potentieel.

Je zult gaan inzien dat je zelf de creator bent en jij je leven veel meer kunt sturen. Je kunt dan een leven creëren op jouw voorwaarden. Leven op een manier die helemaal bij jou past. Een leven:

  • waarin jij je authentieke zelf bent en vanuit daar met glow en flow kunt leven en ondernemen.
  • waarin jij doet waar jij écht blij van wordt en dit met anderen kan delen.
  • waarin jij leeft vanuit je hart in plaats van je hoofd.
  • waarin jij leeft vanuit zijn, volledig vertrouwt op jezelf en je intuïtie in plaats van op anderen.
  • met meer balans, voldoening, plezier en impact.

Kijk, en daar wil ik je graag bij helpen. Ik help je te ontdekken wie je echt bent, zodat jij vanaf die unieke plek vol zelfvertrouwen en kracht je leven kunt gaan leiden.

Ben jij klaar om te leren wat jij nodig hebt om MOEITELOOS te leven, zodat jij dat leven vol voldoening kunt gaan leven?

‘Shine bright like a diamond’

Herken je dit:

  • Je bent een ondernemende bewuste vrouw (of man natuurlijk), maar het ‘is dit alles’-gevoel overheerst steeds vaker.

     

  • Je voelt je onzeker en gefrustreerd; waarom lukt het bij anderen wel en bij jou niet? Daardoor ga je steeds meer aan jezelf twijfelen.

     

  • Je weet niet goed wat je nu echt wilt, maar je weet wel dat het tijd is voor verandering.

     

  • Het voelt alsof je tegen je eigen grenzen aanloopt, en daardoor niet verder groeit als persoon. Dat getetter in je hoofd houdt je tegen.

  • Je hebt het idee dat je nooit genoeg weet. Je koopt zelfhulpboeken, volgt allerlei trainingen, seminars, et cetera … maar blijvende positieve verandering blijft uit.

     

  •  Je wilt graag die comfortzone uit, maar iets houdt je tegen.

     

  •  Je vertelt jezelf verhalen in de categorie “dat gaat toch nooit lukken”, “wie zit er nou op mij te wachten?”, “ik heb het niet in me”, “straks val ik door de mand” en “ik ben geen ondernemer”.

     

  • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je zelf aan het roer staat.

“Wat zou je doen als alles mogelijk zou zijn?”

Hi, mijn naam is Anja

Jaren geleden had ik ook last van het ‘is dit alles’-gevoel. Ik voelde me onzeker in wat ik hier te doen had en was de balans kwijt.

Ik voelde diep vanbinnen dat er meer was weggelegd. Maar wat dan? Dat ik op social media allemaal mensen voorbij zag komen die hun passie volgde en daarbij helemaal zichzelf leken te zijn, hielp ook niet mee in dat gevoel. 

Waar was dat kleine meisje van vroeger toch gebleven die zo heerlijk kon fantaseren en grote dromen voor later had?

Leef jij jouw droom? Of ben je door de sleur van alledag en invloeden van buitenaf steeds verder van je droom afgeraakt?  Als jij jouw leven helemaal naar jouw wens zou kunnen inrichten, hoe zou jouw leven er dan uitzien? Wat voor werk zou je dan doen? Welke impact zou jij in de wereld hebben?

Is het geen tijd om er niet meer over te dromen, maar om het echt te gaan doen? Als ik het kan, kun jij dat ook. Je bent tot zoveel meer in staat dan dat je zelf denkt. Tijd om op te staan. Ik help je graag.


  • “Anja heeft mij ontzettend goed geholpen bij het creëren van mijn ideale leven waardoor ik gerichtere acties kan ondernemen om hier daadwerkelijk naartoe te werken. Voor mij is het een ontzettend waardevol programma geweest en ik raad alle ondernemers dan ook aan om te werken aan hun mindset.”

  • “Dankzij Anja heb ik mijn eigen keuzes durven maken. Keuzes die ik normaal niet zomaar zou maken. Ik liep zo ontzettend vast in mijn leven, vond mijn baan niet meer leuk en merkte dat ik me steeds vaker afvroeg of dit het nou was.”

  • “Er is nog niemand geweest die deze materie, op zo’n fijne en duidelijke manier heeft weten uit te leggen. Ze zou een boek moeten schrijven. Ik denk echt dat haar traject een must is voor iedereen”


Hoe gaaf zou het zijn als:

…  je inzicht hebt in wie je écht bent en in volledige verbinding met jezelf kunt staan en op je intuïtie kunt vertrouwen.

… je vanuit deze verbinding met passie leeft en vanuit authenticiteit, rust en ontspanning kan doen wat jij het allerliefste doet.

… je concreet voor ogen hebt wat jouw hogere doel is en hoe je dit vanuit jouw volle zijn leeft.

… je minder last had van die stemmen in je hoofd die zeggen dat je het toch niet kunt, of dat je niet goed genoeg bent? 

… je vol zelfvertrouwen af gaat op je doel zonder je druk te maken wat een ander van je vindt of van je verwacht?

… je iedere ochtend dat gevoel van rust, geluk en vrijheid ervaart. Niet alleen in tijd, maar ook vooral in je hoofd? 

… je meer dan eens gewoon een traantje wegpinkt van geluk en dankbaarheid?

… je nu eens echt boven jezelf uit gaat stijgen en dat betekenisvolle leven leidt waar je al jaren van droomde maar nooit echt vorm kon geven?

Die stip op de horizon, stiekem ben je er al. Met een kleine aanpassing in denken en voelen laat ik je QUANTUMSPRONGEN maken.

Wat gaan we doen:

  • Voorbereiden (week 1, 2 & 3)

    In de eerste drie weken neem ik je mee in de wereld van de kwantumfysica en laat ik je zien hoe jij grip hebt op de wereld om je heen. Je leert hoe je gedachten dingen creëren en hoe je met behulp van universele wetten je leven meer kunt sturen. Ook ga je aan de slag met jouw missie in het leven en stel je concrete doelen om daar te komen op een manier die je ook daadwerkelijk vol kunt houden. Deze fase wordt afgesloten met een Q&A*.

  • Ontdekken & Ontwikkelen (week 4, 5, 6 & 7)

    In deze weken ga je aan de slag met je negatieve gedachten en beperkende overtuigingen. Je krijgt inzicht in hoe jij jezelf tegen hebt gehouden en je leert jezelf nieuwe krachtige verhalen vertellen. Je gaat leren wie je mag zijn om jouw mooiste leven te leven. Deze weken zijn magisch, want je gaat ervaren hoe jij de creator bent en dit begint zijn vruchten af te werpen. Je wordt een magneet. Ook deze fase wordt afgesloten met een Q&A*.

  • Leven (week 8, 9, 10 & 11)

    In deze laatste weken leer je hoe je dat getetter in je hoofd tot bedaren brengt en rust in je hoofd creëert. Je gaat leren hoe je kun leven in het nu en waarom dat juist zo belangrijk is. Je gaat ontdekken hoe je jouw ‘vibe’ blijvend kunt verhogen zodat jij jouw mooiste leven leeft. Waarom dat belangrijk is heb je eerder in het traject al geleerd. Je leert veel praktische hacks om in de high vibe te blijven. Deze fase wordt afgesloten met een Q&A*. 

    * Afhankelijk van de vorm

Verschillende vormen

Basis

v.a. € 47

Onderdelen uit mijn traject, maar dan als uitgebreide losse trainingen.

  • 👉 Creëren met behulp van de kwantumfysica
  • 👉 Rust in je hoofd
  • 👉Herprogrammeren van je brein

Online traject

€ 397

Geheel online traject

  • ✔ Toegang tot alle video’s
  • ✔ Toegang tot alle werkboeken
  • ✔ Visualisatie
  • ✔ 2 Meditaties
  • ✔ Motiverende e-mails om je in de actiestand te houden

Binnenkort beschikbaar

Groepstraject

€ 797

Online groepstraject

  • ✔ Toegang tot alle video’s
  • ✔ Toegang tot alle werkboeken
  • ✔ Human Design Reading
  • ✔ Visualisatie
  • ✔ 2 Meditaties
  • ✔ Toegang tot besloten facebookgroep
  • ✔ Motiverende e-mails om je in de actiestand te houden
  • ✔ 3 x een online Q&A

  • “Helderheid en enthousiasme zijn de kernwoorden voor Anja, zowel in stem en houding als in uitleg over de werking van kwantumfysica. Met passie weet ze mij te ondersteunen bij het vinden en bereiken van mijn missie in werk en leven.”

  • “Door de gesprekken met Anja voelde ik mijn zelfvertrouwen groeien en ging ik steeds meer in mezelf geloven en in de plannen die ik had. Doordat de drempel laag is, durfde ik mezelf te zijn bij haar. Super fijn. Ook de uitleg die ze geeft over het kwantumfysica is erg interessant. Op een fijne en duidelijke manier legt ze uit hoe het werkt en hoe alles met elkaar in verbinding staat.” 

  • “Een inkijkje in haar eigen ervaringen concretiseert de lastige materie en vergemakkelijkt daarmee de toepasbaarheid voor mijn dagelijkse leven. Vertrouwen dat het mij echt verder gaat helpen is met Anja vanzelfsprekend. Een cadeau voor mezelf in dit bijzondere jaar.”


“Quit hiding your magic. The world is ready for you.”

Hoe zou het zijn als je meer succes hebt, dan dat je ooit had durven dromen?

Wat als je door blijft gaan zoals nu? Hoe denk je dan dat je er over 10 jaar bij zit…over 20 jaar? 

Stel je eens voor; over 20 jaar zit je thuis op de bank, uitgeput, opgebrand, teleurgesteld. Beseffende dat je iedere dag kiest voor de veilige weg. Dat je dromen altijd te groot blijven. Dat je blijft geloven in het verhaal dat je jezelf vertelt: dat hetgeen wat je echt wilt, niet voor jou is weggelegd. Het voelt alsof je hebt gefaald. Dat je niet alles uit het leven hebt gehaald wat erin zit. Iedere dag voelt als een sleur, zonder betekenis. Want je hebt je droom op moeten geven.

Zou het niet fantastisch zijn als je terugkijkt op je leven en je er alles uit hebt gehaald wat erin zat? Waardoor het een leven vol betekenis en voldoening is geworden. Een leven vol VRIJHEID, ONTWIKKELING, PLEZIER met meer dan genoeg GELD om te kunnen doen en laten wat je wilt. Jij bent de creator van jouw leven. Een leven met rust in je hoofd.


Whether you think you can, or you think you can’t…you’re right.

Henry Ford

Het feit dat je deze pagina tot beneden toe hebt gelezen, betekent dat het met je resoneert en het dus iets voor je is. Je gevoel is je geleidesysteem. Het is het verhaal in je hoofd (niet het juiste moment, te duur, te goedkoop, ik weet het allemaal wel, geen tijd, etc.) wat jou weerhoudt uit je comfortzone te gaan en te groeien. Zeg ja tegen jezelf,  jij bent het toch waard om je droomleven te leven.

Hoe meer websites je bezoekt, hoe meer je zult realiseren dat je bij mij moet zijn omdat ik net die andere invalshoek heb, die jij nodig hebt.

Ik ben ervan overtuigd dat jij grote stappen gaat zetten na mijn, maar de keuze is aan jou. Start vandaag nog.