1-op-1 coaching

Voor een leven met meer overvloed, rust en vrijheid

Je hoort anderen wel eens praten over positief denken en de Wet van de Aantrekkingskracht. Maar jij gelooft daar inmiddels niet meer zo in. Je hebt dit geprobeerd maar bij jou werkt het dus niet.

Je ziet op social media allemaal krachtige creators voorbijkomen die een leven vol vrijheid, plezier en overvloed leven en jij wil dit ook.

Als zij dit kunnen, kun jij dat toch ook? Ergens weet je dat ook wel, maar op de een of andere manier lukt het je niet. Je kunt moeilijk de focus houden op je doel, je voelt je onzeker en je vraagt je af waar ze toch de tijd (en het geld) vandaan halen om zo hard aan zichzelf te werken.

Je hebt een moodboard gemaakt, je mediteert, je visualiseert en nog wat andere dingen, maar op de een of andere reden shift er weinig tot niets in jouw realiteit.

Toch blijf je diep vanbinnen dat gevoel houden dat er meer voor je is weggelegd, waardoor je toch blijf zoeken naar een andere of betere manier.

Ben jij klaar om te leren wat jij nodig hebt om MOEITELOZER te leven, zodat jij dat leven vol voldoening kunt gaan leven?

Ben jij klaar om te ontdekken hoe je met behulp van de kwantumfysica kunt creëren en daarmee de ALLERBESTE versie van jezelf wordt?

Dan past deze 1-op-1 coaching perfect bij jou. Zowel voor ondernemers als niet-ondernemers.


Herken je dit?

 • Je voelt je alsof je leeft met de handrem erop. Je hebt het idee dat er zoveel meer potentie in je zit maar het komt er nog niet uit. Je blijft dat knagende gevoel houden, maar je kunt de vinger er niet echt opleggen.

 • Je hebt het idee dat jij nog wat mist. Je visualiseert, je mediteert en je affirmeert je te pletter maar er gebeurt zo maar weinig. Sterker nog, de ene na de andere tegenvaller.

 • Jij krijgt jeuk van middelmatigheid. Het leven zoals heel veel mensen dat leven met een prima baan een ok relatie dat is niet voor jou weggelegd. Jij wilt maximaal. Je wilt alles uit het leven halen. Jij wilt overvloed en rijkdom op alle gebieden van je leven.

 • Je houdt van feitjes en wetenschap, maar ook van spiritualiteit. Je wilt meer de diepte in over hoe de wereld werkt en hoe je gedachten en gedraging hier van invloed op zijn.

 • Je hebt het idee dat je nooit genoeg weet. Je volgt allerlei trainingen, seminars, cursussen, … maar blijvende positieve verandering blijft uit.

 • Je vertelt jezelf verhalen in de categorie “dat gaat toch nooit lukken”, “wie zit er nou op mij te wachten?”, “ik heb het niet in me”, “straks val ik door de mand”, “ik ben geen ondernemer” of “hier ben ik toch niet voor opgeleid”. 

  Je voelt wel diep vanbinnen dat er meer is weggelegd en daarom kijk je op social media bij anderen, die wel een leven vol overvloed en rijkdom lijken te hebben, en vraagt je af wat zij anders doen. En ergens word je onzeker waarom het jou toch nog steeds niet lukt. Dit frustreert je enorm.

  Tot nu. Nu ben je er klaar mee! Het is nu echt tijd voor actie. Tijd om jouw DROOMLEVEN daadwerkelijk te leven.

  Hoe gaaf zou het zijn als…


  …  je je droom leeft, en het sprankelt als je denkt aan de stappen die je nog zou kunnen zetten om het nog mooier te maken? 

  … je minder last hebt van die stemmen in je hoofd die zeggen dat je het toch niet kunt, of dat je niet goed genoeg bent? 

  … je vol zelfvertrouwen af gaat op je doel zonder je druk te maken wat een ander van je vindt of van je verwacht?

  … je iedere ochtend dat gevoel van rust, geluk en vrijheid ervaart. Niet alleen in tijd, maar ook vooral in je hoofd. 

  … je meer dan eens gewoon een traantje wegpinkt van geluk en dankbaarheid.

  … je nu eens echt boven jezelf uit gaat stijgen en dat betekenisvolle leven leidt waar je al jaren van droomde maar nooit echt vorm kon geven.

  … jij, met wat je het allerliefste doet, het verschil voor anderen kunt maken en daarbij zelf ook nog iedere dag groeit.

  … jij weet dat jij de creator van jouw leven bent en jij het leven kunt leiden dat je kiest i.p.v. overkomt.

  … je nu eindelijk ook eens goed geld gaat verdienen.

  Die stip op de horizon, stiekem ben je er al. Met een kleine aanpassing in denken en voelen laat ik je SPRONGEN maken.


  Hoe zou het zijn als je meer succes hebt, dan dat je ooit had durven dromen?

  Wat als je door blijft gaan zoals nu? Hoe denk je dan dat je er over 10 jaar bij zit…over 20 jaar? 

  Stel je eens voor; over 20 jaar zit je thuis op de bank, uitgeput, opgebrand, teleurgesteld. Beseffende dat je iedere dag kiest voor de veilige weg. Dat je dromen altijd te groot blijven. Dat je blijft geloven in het verhaal dat je jezelf vertelt: dat hetgeen wat je echt wilt, niet voor jou is weggelegd. Het voelt alsof je hebt gefaald. Dat je niet alles uit het leven hebt gehaald wat erin zit. Iedere dag voelt als een sleur, zonder betekenis. Want je hebt je droom op moeten geven.

  Zou het niet fantastisch zijn als je terugkijkt op je leven en je er alles uit hebt gehaald wat erin zat? Waardoor het een leven vol betekenis en voldoening is geworden. Een leven vol VRIJHEID, ONTWIKKELING, PLEZIER met meer dan genoeg GELD om te kunnen doen en laten wat je wilt. Jij bent de creator van jouw leven. Een leven met rust in je hoofd.

  It’s time to start living the life you’ve imagined.

  Henry James

  Wat gaan we doen?

  Je kunt je leven zoveel meer sturen dan dat je zelf denkt. En het mag geen verrassing voor je zijn dat het leven zoveel moeitelozer stroomt als je doet wat echt bij je past. 

  In het 1-op-1 coachingstraject gaan we aan de slag om in kaart te brengen hoe jouw mooiste leven eruit ziet en je ontdekt dat dit met de juiste tips en trics haalbaar is.

  Vervolgens gaan we aan de slag om je onderbewustzijn (blijvend) te herprogrammeren om je huidige ik te upgraden naar de versie die nodig is om jouw mooiste leven te leven.

  Je ontdekt ook hoe je meer rust in je hoofd kunt krijgen, zodat jij kunt leven vanuit zijn en in de ontvangstmodus komt.

  In deze coaching ligt de nadruk meer op ZIJN dan op DOEN.

  Hoe?

  • Een intensief traject van 2 maanden
  • 1 x een Human Design reading via zoom zodat je inzicht krijgt in wie je bent en wat je valkuilen zijn (60 – 90 minuten)
  • Uitgewerkt digitaal Human Design boek die je als naslagwerk kunt gebruiken.
  • 3 x een online 1-op-1 sessie via zoom van 60 minuten,
  • Motiverende e-mails om je in de actie stand te houden
  • Ondersteuning via WhatsApp of per mail. Je mag me al je vragen stellen.
  • Visualisatie en meditatie
  • Inzichtgevende opdrachten
  • Gedurende de coaching wordt het gehele proces ondersteund met video’s over kwantumfysica, manifesteren, het creatieproces en over de werking van het brein.
  • Stok achter de deur. 
  • En last but not least mijn ‘high vibe’-energie en cheerleaderskills

  Nu voor maar slechts:
  € 1.247,-*


  * Ook in 3 termijnen € 435,- te betalen

  Hoe heeft René de coaching ervaren?

  Ik heb geïnvesteerd in de coaching van Anja omdat ik niet goed wist of het werkveld waar ik in zit mijn eigen keuze is geweest of dat is ontstaan omdat mijn ouders dit altijd deden. Ik voelde vanbinnen dat dit niet mijn pad is.

  Ik merkte een geleidelijke verandering waar deze coaching een onderdeel van was (een geheel proces van meditatie en zoektocht naar mijn ik) en waarbij ik de rust in mijzelf heb gevonden en als bijkomstigheid dat na een leven van nagelbijten deze drang verdwenen is. Het contact met Anja voelde heel snel vertrouwt waardoor ik mijn diepste gevoelens kon verwoorden.

  Na de coaching ervaar ik meer rust in mijn hoofd, kan ik meer in het nu zijn en ben ik meer van mezelf gaan houden.

  Anja is een prettig persoon, met een brede kennis, die de juiste vragen stelt om de antwoorden in jezelf te vinden. Het heeft mij veel gebracht. 

  – René Tas


  • “Anja mij ontzettend goed geholpen bij het creëren van mijn ideale leven waardoor ik gerichtere acties kan ondernemen om hier daadwerkelijk naartoe te werken. Voor mij is het een ontzettend waardevol programma geweest en ik raad alle ondernemers dan ook aan om te werken aan hun mindset.”
  • “Er is nog niemand geweest die deze materie, op zo’n fijne en duidelijke manier heeft weten uit te leggen. Ze zou een boek moeten schrijven. Ik denk echt dat haar traject een must is voor iedereen”
  • “Anja is een fantastische coach en zorgt ervoor dat je blijft doorzetten onder andere door alle motiverende mails.”

  Leef jij je droom als:

  • je iedere dag de vrijheid voelt om dat werk te mogen doen waar je echt blij van wordt?

  • een ultieme vrijheid ervaart in je hoofd en helemaal jezelf kunt zijn?

  • er meer geld binnenkomt dan dat je ooit had durven dromen, terwijl je niet eens het idee hebt dat je werkt?

  • je veel meer kunt genieten van het leven omdat je meer innerlijke rust ervaart?

  • sleur een woord is uit een grijs verleden en nu plaats heeft gemaakt voor voldoening?

  • het voelt alsof alles mogelijk is, als je maar de juiste acties onderneemt?

  • je jouw droomleven hebt gemanifesteerd vanuit ZIJN en niet vanuit DOEN?


  Wanneer is deze coaching een MUST voor jou?

  • Je droomt groot en wilt echt grote stappen zetten.

  • Je bent klaar met het ‘is dit het nu?’-gevoel.

  • Je wilt het ALLERBESTE uit jezelf (en je bedrijf) halen.

  • Je wilt voor de volle 100% zelf kunnen bepalen hoe jij je leven richting geeft.

  • Persoonlijke groei belangrijk voor jou is.

  • Je wilt leren hoe je creëert met behulp van de kwantumfysica.

  • Je wilt voor jezelf een leven in OVERVLOED en RIJKDOM creëren. 

  • Je durft uit je comfortzone te gaan en ziet in dat investeren in je persoonlijke groei (en niet alleen in geld) essentieel is.

  • Moeiteloos wilt leven vanuit ZIJN in plaats van vanuit DOEN.

  Een groot en succesvol leven vergt namelijk een GROTERE EN SUCCESVOLLERE versie van jou.

  Wanneer wil je vooral niet met deze coaching beginnen?

  • Als je niet binnen 2 maanden een wezenlijke verandering van je leven wilt doormaken.

  • Als je uitsluitend op zoek bent naar een volledig online programma.

  • Wanneer je niet aan gaat op woorden als alignment, wet van aantrekking, en kwantumfysica.

  • Als je denkt dat jouw lot al vast ligt en je maar gewoon hebt te dragen wat dat voor je in petto heeft.

  • Wanneer je niet vanuit je diepe binnenste voelt dat er meer voor jou is weggelegd dan er nu uitkomt.

  • Als je klankschalen, tarotkaarten en wierrooklucht verwacht tijdens de sessies.

  • Als je een coach zoekt die je helpt bij je ideale klant, marketingstrategie, omzetdoelen en salestechnieken.

  • Wanneer je eigenlijk wel oké bent met je leven zoals het er nu uitziet.

  Is het geen tijd dat je het leven gaat leiden dat je écht wilt? Laat deze kans dan niet voorbij gaan. 

  Stel jezelf eens de eerlijke vraag: Waar wil ik binnen 6 maanden staan?

  Ben je daar nu al, of wil je dan op weg zijn naar een leven vol betekenis? Diep vanbinnen weet je het antwoord al.

  Investeer in jezelf en het bereiken van jouw bestemming.

  Zoek je een nog uitgebreider en intensiever traject? Dan is mijn ‘Transformeer jezelf’-traject zeker wat voor je. Dit traject is uitgebreid met nog meer video’s, werkboeken en eventueel meer 1-op-1 gesprekken.


  Whether you think you can, or you think you can’t…you’re right.

  Henry Ford

  Het feit dat je deze pagina tot beneden toe hebt gelezen, betekent dat het met je resoneert en het dus iets voor je is. Je gevoel is je geleidesysteem. Het is het verhaal in je hoofd (niet het juiste moment, te duur, te goedkoop, ik weet het allemaal wel, geen tijd, etc.) wat jou weerhoudt uit je comfortzone te gaan en te groeien.

  Hoe meer websites je bezoekt, hoe meer je zult realiseren dat je bij mij moet zijn omdat ik net die andere invalshoek heb, die jij nodig hebt.

  Ik ben ervan overtuigd dat jij grote stappen gaat zetten na deze coaching, maar de keuze is aan jou. Vraag een match call aan.