1-op-1 coaching

'Later als ik groot ben dan...'.
Weet je nog wat er destijds achteraan kwam? En...wat is daar tot nu toe van uitgekomen?

Leef jij jouw droom? Of ben je door de sleur van alledag en invloeden van buitenaf steeds verder van je droom afgeraakt? Heb je het gevoel dat je zelf aan het roer staat of het gevoel dat je wordt geleefd?

Sinds ik na mijn studie ben gaan werken, stond ik nooit meer stil bij de vraag 'Wat zou ik doen als alles mogelijk zou zijn?' Ik kon niet meer zo heerlijk dromen en fantaseren zoals ik dat vroeger deed. Ik had inmiddels een beperkte kijk op de wereld en vooral op mezelf.

Stel jij jezelf wel eens die vraag? Laat mij hem je dan stellen 'Wat zou jij doen als alles mogelijk zou zijn?'

Als jij jouw leven helemaal naar jouw wens zou kunnen inrichten, hoe zou jouw leven er dan uitzien? Wat voor werk zou je dan doen? Welke impact zou jij in de wereld hebben?

Is het geen tijd om er niet meer over te dromen, maar om het echt te gaan doen? Als ik het kan, kun jij dat ook. Je bent tot zoveel meer in staat dan dat je zelf denkt. 

De meeste mensen gaan onbewust door het leven en zien niet in dat ze iedere dag als het ware hun realiteit hercreëren met de dingen die ze doen, de woorden die ze spreken en de gedachten die ze hebben, ... door gebrek aan een duidelijke visie.

Heb jij een duidelijke visie van wat jij wilt?

Herken je dit?

 • Bij een ander lukt altijd alles maar hoe komt het toch dat bij jou alles mislukt?
 • Je voelt je onzeker en begint daardoor steeds vaker aan jezelf te twijfelen.
 • Je wilt heel graag veranderen, maar je merkt dat je in je oude patronen blijft hangen.
 • Je wilt vooruit en groeien, maar die oneindige stroom aan gedachten (mitsen en maren) zit je in de weg.
 • Er zijn momenten dat je volledig aangeslingerd bent en bakken met energie hebt, maar je valt binnen no-time weer terug in je oude veilige patronen.
 • Je voelt dat er meer uit je jezelf te halen valt. Maar je hebt werkelijk geen idee hoe.
 • Je voelt aan alles dat het nu jouw tijd is om naar voren te stappen en in het licht te gaan staan. Maar hoe dan?

Stel dat je nog jaren zo doorgaat.

Dat je iedere dag kiest voor de veilige weg. Dat je dromen altijd te groot blijven. Dat je blijft geloven in het verhaal dat je jezelf vertelt: dat hetgeen wat je echt wilt, niet voor jou is weggelegd.

Hoe denk je dan dat je er over 10 jaar bij zit...over 20 jaar? 

Stel je eens voor; over 20 jaar zit je thuis op de bank, uitgeput, opgebrand, teleurgesteld. Het voelt alsof je hebt gefaald. Dat je niet alles uit het leven hebt gehaald wat erin zit. Iedere dag voelt als een sleur, zonder betekenis. Want je hebt je droom op moeten geven. 

 • "Dankzij Anja heb ik al zoveel stappen gezet en blijf ik stappen vooruit maken. Keuzes die eerst heel moeilijk waren of die ik niet durfde te nemen, worden makkelijker omdat ik nu echt weet wat ik heel graag wil"
 • "Anja is zo enthousiast, dat is het mooie aan haar. Ze geeft me telkens tips en inspiratie om niet terug te vallen in mijn oude gedrag. Ze geeft me precies wat ik op dat moment nodig heb. Dat is echt haar kracht. Super bedankt."
 • "Anja is een hele fijne coach die ervoor zorgt dat je gemotiveerd blijft om de aanpassingen in je leven daadwerkelijk te blijven volhouden. Ze weet precies welke valkuilen erbij komen kijken en weet hier op het juiste moment op in te spelen."
 • "Heb je geen problemen om in die spiegel te kijken.... dan is Anja de oplossing. Wat is ze goed in het voorhouden van een spiegel. Het regent buiten superhard, maar nu ik Anja gesproken heb, kan ik alleen maar zon zien."

  Hoe zou het zijn als je meer succes hebt, dan dat je ooit had durven dromen?

  Zou het niet fantastisch zijn als je terugkijkt op je leven en je er alles uit hebt gehaald wat erin zat? Waardoor het een leven vol betekenis en voldoening is geworden. Een leven vol VRIJHEID, ONTWIKKELING, PLEZIER met meer dan genoeg GELD om te kunnen doen en laten wat je wilt. Jij bent de creator van jouw leven. Een leven met rust in je hoofd.

  Na deze coaching:

  • Heb je loepzuiver wat jouw dromen en verlangens zijn op het gebied van financiën, carrière, gezond en relaties.
  • Heb je een helder beeld van jouw 'nieuwe zelf'.
  • Weet je wat je kunt doen om jouw manifestatieproces te versnellen.
  • Kun je jezelf de juiste vragen stellen om te krijgen wat je wilt.
  • Weet je hoe je meer invloed kunt uitoefenen op je leven.
  • Weet je hoe je jouw brein kunt herprogrammeren om jouw doelen te bereiken.

  Investering in deze coaching is: 

  € 397.

  • "Dankzij Anja heb ik al zoveel stappen gezet en blijf ik stappen vooruit maken. Keuzes die eerst heel moeilijk waren of die ik niet durfde te nemen, worden makkelijker omdat ik nu echt weet wat ik heel graag wil"
  • "Anja is zo enthousiast, dat is het mooie aan haar. Ze geeft me telkens tips en inspiratie om niet terug te vallen in mijn oude gedrag. Ze geeft me precies wat ik op dat moment nodig heb. Dat is echt haar kracht. Super bedankt."
  • "Anja is een hele fijne coach die ervoor zorgt dat je gemotiveerd blijft om de aanpassingen in je leven daadwerkelijk te blijven volhouden. Ze weet precies welke valkuilen erbij komen kijken en weet hier op het juiste moment op in te spelen."
  • "Heb je geen problemen om in die spiegel te kijken.... dan is Anja de oplossing. Wat is ze goed in het voorhouden van een spiegel. Het regent buiten superhard, maar nu ik Anja gesproken heb, kan ik alleen maar zon zien."

   Wat gaan we doen?

   Ik ga met je aan de slag om in kaart te brengen hoe jouw mooiste leven eruit ziet. Vervolgens gaan we aan de slag om je onderbewustzijn zo te herprogrammeren om daar te komen.

   Hoe?

   • 4 x een online sessie van 60 minuten
   • Ondersteuning via WhatsApp of per mail. Je mag me al je vragen stellen.
   • Visualisatie en meditatie
   • Inzichtgevende opdrachten
   • Toegang tot mijn online programma's 'Herprogrammeren van je brein' en het online programma 'Inzicht in jezelf'. 

   Nu voor maar:
   € 397