1-op-1 coaching

Voor een leven in lijn met wie je echt bent

Je ziet op social media allemaal krachtige creators voorbijkomen die een leven vol vrijheid, plezier en overvloed leven en jij wilt dit ook.

Als zij dit kunnen, kun jij dat toch ook? Ergens weet je dat ook wel, maar op de een of andere manier lukt het je niet. Je kunt moeilijk de focus houden op je doel, je voelt je onzeker en je vraagt je af waar ze toch de tijd (en het geld) vandaan halen om zo hard aan zichzelf te werken.

Waarschijnlijk is dat omdat jij niet in lijn leeft met wie je écht bent. Zodra dat gebeurt, lijkt er wel magie te ontstaan. 

Maar wie ben je dan écht en wat is je authentieke energie dan?

Dat is je Human Design. Jouw unieke energetische blauwdruk. Het is in theorie als soort van handleiding ontworpen om je zo moeiteloos mogelijk door het leven te laten bewegen en dat je in je leven creëert dat wat past bij jou. 

Echter, life happens en we worden geconditioneerd. We raken steeds verder van onze blauwdruk verwijderd en blijven in onze zelf gecreëerde comfortzone.

Dit heeft vervolgens weer invloed op je vibratie. Alle jouw gedachten en emoties hebben een vibratie en met je vibratie creëer jij jouw realiteit.

Maar jij resoneert dus niet meer met wie je écht bent en dus ook niet meer met het mooie leven dat daarbij hoort. Maar diep vanbinnen voel je wel die verlangens.

Inmiddels ben je misschien wel vergeten wie je echt bent en pas jij je aan aan je omgeving. Een omgeving die je vertelt ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Een maatschappij de je vertelt dat:
– je hard moet werken voor je geld
– er niet genoeg is voor iedereen
– van 9 tot 17 werken de norm is
– ….

Wat als het anders mag?

Wat als jij weer meer mag gaan leven in lijn met wie je écht bent?

Wat als jij wél moeitelozer en met fun & ease je leven mag leven?

Wat als er overvloed en rijkdom is voor iedereen?

Wat als jij daar net zoveel recht op hebt als ieder ander?

Alles wat jij nodig hebt om van je leven een succes te maken, zit in je.

Er is namelijk overvloed voor iedereen.

Ben jij klaar om te leren wat jij nodig hebt om MOEITELOZER te leven, zodat jij dat leven vol voldoening en vrijheid kunt gaan leven?

Ben jij klaar om te ontdekken hoe je met behulp van Human Design én de kwantumfysica kunt creëren en daarmee de ALLERBESTE versie van jezelf wordt?

Ik help je graag.

Een aantal gesprekken gehad met Anja over Human Design. In het eerste gesprek vielen er al meteen zoveel kwartjes op zijn plek. Vaak dacht ik raar te zijn in bepaalde dingen maar door middel van Human Design kwam ik erachter dat ik zo in elkaar zit. De gesprekken waren zinvol, makkelijk te begrijpen en vooral heel toegankelijk. Geen een vraag is te gek en Anja heeft bakken aan kennis die ze dolgraag wil delen met anderen. Ik zou Anja zeker aanraden voor mensen die graag meer willen weten of Human Design en dus meer over de beste versie van jezelf zijn!

Pleun Schoonus

Herken je dit?

 • Je voelt je alsof je leeft met de handrem erop. Je hebt het idee dat er zoveel meer potentie in je zit maar het komt er nog niet uit. Je blijft dat knagende gevoel houden, maar je kunt de vinger er niet echt opleggen.

 • Je hebt het idee dat jij nog wat mist. Je visualiseert, je mediteert en je affirmeert je te pletter maar er gebeurt zo maar weinig. Sterker nog, de ene na de andere tegenvaller.

 • Jij krijgt jeuk van middelmatigheid. Het leven zoals heel veel mensen dat leven met een prima baan een ok relatie dat is niet voor jou weggelegd. Jij wilt maximaal. Je wilt alles uit het leven halen. Jij wilt overvloed en rijkdom op alle gebieden van je leven.

 • Je houdt van feitjes en wetenschap, maar ook van spiritualiteit. Je wilt meer de diepte in over hoe de wereld werkt en hoe je gedachten en gedraging hier van invloed op zijn.

 • Je hebt het idee dat je nooit genoeg weet. Je volgt allerlei trainingen, seminars, cursussen, … maar blijvende positieve verandering blijft uit.

 • Je vertelt jezelf verhalen in de categorie “dat gaat toch nooit lukken”, “wie zit er nou op mij te wachten?”, “ik heb het niet in me”, “straks val ik door de mand”, “ik ben geen ondernemer” of “hier ben ik toch niet voor opgeleid”. 

  Je voelt wel diep vanbinnen dat er meer is weggelegd en daarom kijk je op social media bij anderen, die wel een leven vol overvloed en rijkdom lijken te hebben, en vraagt je af wat zij anders doen. En ergens word je onzeker waarom het jou toch nog steeds niet lukt. Dit frustreert je enorm.

  Tot nu. Nu ben je er klaar mee! Het is nu echt tijd voor actie. Tijd om jouw DROOMLEVEN daadwerkelijk te leven.

  Hoe gaaf zou het zijn als…


  …  je je droom leeft, en het sprankelt als je denkt aan de stappen die je nog zou kunnen zetten om het nog mooier te maken? 

  … je minder last hebt van die stemmen in je hoofd die zeggen dat je het toch niet kunt, of dat je niet goed genoeg bent? 

  … je vol zelfvertrouwen af gaat op je doel zonder je druk te maken wat een ander van je vindt of van je verwacht?

  … je iedere ochtend dat gevoel van rust, geluk en vrijheid ervaart. Niet alleen in tijd, maar ook vooral in je hoofd. 

  … je meer dan eens gewoon een traantje wegpinkt van geluk en dankbaarheid.

  … je nu eens echt boven jezelf uit gaat stijgen en dat betekenisvolle leven leidt waar je al jaren van droomde maar nooit echt vorm kon geven.

  … jij, met wat je het allerliefste doet, het verschil voor anderen kunt maken en daarbij zelf ook nog iedere dag groeit.

  … jij weet dat jij de creator van jouw leven bent en jij het leven kunt leiden dat je kiest i.p.v. overkomt.

  … je nu eindelijk ook eens goed geld gaat verdienen.

  Die stip op de horizon, stiekem ben je er al. Met een kleine aanpassing in denken en voelen laat ik je SPRONGEN maken.


  Wat zegt Maike over de coaching

  Bij Anja volgde ik eerst de cursus ” creëren met kwantumfysica ” .

  Anja vertelt aan de hand  van eenvoudige voorbeelden hoe het werkt in het dagelijks leven. Ik merkte dat alle leerstof die ik  daarvoor tot me had genomen ineens goed gingen landen in mijn hoofd. Ik was best onder de indruk dat 1 cursus van Anja mij meer inzichten gaven.

  Ik besloot een vrijblijvende match call te doen en merkte dat er een klik was en zij veel kennis en inzichten heeft, maar net als ik houdt van een zekere nuchterheid en behoefte heeft aan wetenschappelijke onderbouwing van spiritueel gezweef.  

  De directheid van Anja sprak mij heel erg aan. Ik besloot het 1 op 1  coaching traject te doen. Dit is een absolute aanrader, ook door de human design wat meer inzicht in mijzelf gaf wie ik mag zijn, waar mijn kracht en valkuilen liggen.  Een inzicht voor het leven wat ook essentieel was voor de 1 op 1 coaching. 

  Ik heb veel geleerd, Anja heeft mij mooie inzichten gegeven en mij op een pad gezet waarvan ik nooit had gedacht te kunnen doe  wat ik nu doe. Onzekerheden weg genomen en veel sturing gekregen, voor mij een kers op de taart!  


  Hoe zou het zijn als je meer succes hebt, dan dat je ooit had durven dromen?

  Wat als je door blijft gaan zoals nu? Hoe denk je dan dat je er over 10 jaar bij zit…over 20 jaar? 

  Stel je eens voor; over 20 jaar zit je thuis op de bank, uitgeput, opgebrand, teleurgesteld. Beseffende dat je iedere dag kiest voor de veilige weg. Dat je dromen altijd te groot blijven. Dat je blijft geloven in het verhaal dat je jezelf vertelt: dat hetgeen wat je echt wilt, niet voor jou is weggelegd. Het voelt alsof je hebt gefaald. Dat je niet alles uit het leven hebt gehaald wat erin zit. Iedere dag voelt als een sleur, zonder betekenis. Want je hebt je droom op moeten geven.

  Zou het niet fantastisch zijn als je terugkijkt op je leven en je er alles uit hebt gehaald wat erin zat? Waardoor het een leven vol betekenis en voldoening is geworden. Een leven vol VRIJHEID, ONTWIKKELING, PLEZIER met meer dan genoeg GELD om te kunnen doen en laten wat je wilt. Jij bent de creator van jouw leven. Een leven met rust in je hoofd.

  It’s time to start living the life you’ve imagined.

  Henry James

  Hoe gaan we dat doen?

  Intensieve coaching

  Vier 1-op- 1 gesprekken via zoom aangevuld met transformerende online omgeving
  • 1 x Human Design reading zodat je inzicht krijgt in wie je bent en wat je valkuilen zijn (60 – 90 minuten).
  • Uitgewerkt Human Design e-book dat je als naslagwerk kunt gebruiken.
  • 3 x een online 1-op-1 sessie via zoom van 60 minuten (eventueel aan te vullen met meerdere sessies).
  • Toegang tot de online omgeving met extra opdrachten, tips en tools.
  • Ondersteuning via WhatsApp of per mail. Je mag me al je vragen stellen.
  • Visualisatie en meditatie.
  • Inzicht gevende opdrachten.
  • Gedurende de coaching wordt het gehele proces ondersteund met video’s over kwantumfysica, manifesteren, het creatieproces en over de werking van het brein.
  • Stok achter de deur. 
  • En last but not least mijn ‘high vibe’-energie en cheerleaderskills

  € 1.247,- (incl BTW)


  Hoe heeft Milou de coaching ervaren?

  Rond mijn 34e verjaardag wilde ik mezelf een waardevol cadeau geven omdat ik niet lekker in mijn vel zat.

  Ik kwam in contact met Anja, in eerste instantie door Human Design. De matchcall en de reading hebben me zo veel inzichten gegeven, dat ik een coachingstraject met Anja ben aangegaan.

  Gaandeweg heb ik een aantal belangrijke keuzes gemaakt die ik mogelijk zonder Anja niet of veel later pas had gemaakt.

  Ik ben gegroeid als mens en heb waardevolle stappen gezet richting vrijheid.

  Anja haar prettige manier van communiceren, betrokkenheid en haar heldere manier van werken maken haar aanpak erg waardevol! Dus als je een waardevol cadeau zoekt…

  – Milou Aten


  Hoe heeft Marjolein de coaching ervaren?

  Kwantumfysica, Human Design en Anja Zerrouk….D’as een combinatie die heel goed werkt! Ik had er al vaker van gehoord en ook al vaker over gelezen maar HOE Anja Human Design en Kwantumfysica combineerde en daarover vertelde, op een begrijpelijke en enthousiaste manier, deed me beslissen dat ik meer wilde weten.

  Ik ging een Human Design reading aan en was perplexed….Wat er uit de reading naar voren kwam was voor mij zo een AHA-moment dat ik  gewoon moest huilen….Kwartjes vielen op zijn plek en een grote rust kwam over mij.

  Vanuit de reading ben ik 1-op-1 ingestapt bij Anja en wat een feest! Anja is enthousiast, legt duidelijk uit, stelt de juiste vragen  en schopt je vriendelijk onder je gat. Is vooral heel vrolijk en… heel persoonlijk! Iedere vrijdag bijvoorbeeld, even een kort moment om in te tunen op dankbaarheid. En dan zelf ook haar momenten met je delen en kwetsbaar durven zijn. Dat is echt fijn!

  Inmiddels neem ik deel aan de Quantum Kennisbank die zij heeft opgericht en absorbeer ik haar informatie, doe ik mee aan de challenges in de besloten groep en blijf ik daarmee in contact met Anja. En leer ik op een heel persoonlijke wijze steeds meer over mijn design en hoe dat te leven; wat een Eye-opener, wat een rust….

  Lieve Anja Zerrouk: Dank Je Wel!

  – Marjolein Langen


  Hoe heeft Petra de coaching ervaren?

  Na het beëindigen van mijn job en een tijd niet gewerkt te hebben, wilde ik weer aan de slag. Ik vroeg Anja’s hulp om meer duidelijk te krijgen wat ik wil en dat concreet te maken. Omdat ik hoe langer hoe meer geloof in creëren vanuit wie je werkelijk bent en het belangrijk is je hart te volgen maar niet zo van zweverige toestanden hou, koos ik voor haar traject.

  De grootste verandering die ik ervaar is dat ik niet meer alleen in mijn hoofd bezig ben maar ook actie onderneem en erin geloof dat de weg die ik te volgen heb onderweg wel duidelijker zal worden. De grootste wins zijn dat ik in actie ben gekomen, mijn gedachten kan ombuigen en liefdevoller met mezelf omga.

  Ik heb veel gehad (vooral in het begin van het traject) aan de duidelijke video’s , de ‘boekjes’ met uitleg en opdrachten en de meditatie die ik kon raadplegen. Ik vond het fijn om daar zélf mee aan de slag te kunnen gaan en dan na een tijdje alles met Anja te bespreken.

  Het traject met Anja kan ik zeker aanbevelen. Het heeft me gebracht dat ik de kennis die ik de voorbije jaren reeds opdeed over bewustworden, zelfliefde, persoonlijke groei, kwantumfysica, … weer terugvond en alles samengevoegd werd. Daarom is wat Anja verkondigt, zo geloofwaardig voor mij.

  – Petra


  • “Anja mij ontzettend goed geholpen bij het creëren van mijn ideale leven waardoor ik gerichtere acties kan ondernemen om hier daadwerkelijk naartoe te werken. Voor mij is het een ontzettend waardevol programma geweest en ik raad alle ondernemers dan ook aan om te werken aan hun mindset.”
  • “Er is nog niemand geweest die deze materie, op zo’n fijne en duidelijke manier heeft weten uit te leggen. Ze zou een boek moeten schrijven. Ik denk echt dat haar traject een must is voor iedereen”
  • “Anja is een fantastische coach en zorgt ervoor dat je blijft doorzetten onder andere door alle motiverende mails.”

  Leef jij je droom als:

  • je iedere dag de vrijheid voelt om dat werk te mogen doen waar je echt blij van wordt?

  • een ultieme vrijheid ervaart in je hoofd en helemaal jezelf kunt zijn?

  • er meer geld binnenkomt dan dat je ooit had durven dromen, terwijl je niet eens het idee hebt dat je werkt?

  • je veel meer kunt genieten van het leven omdat je meer innerlijke rust ervaart?

  • sleur een woord is uit een grijs verleden en nu plaats heeft gemaakt voor voldoening?

  • het voelt alsof alles mogelijk is, als je maar de juiste acties onderneemt?

  • je jouw droomleven hebt gemanifesteerd vanuit ZIJN en niet vanuit DOEN?

  Het feit dat je deze pagina tot beneden toe hebt gelezen, betekent dat het met je resoneert en het dus iets voor je is. Je gevoel is je geleidesysteem. Het is het verhaal in je hoofd (niet het juiste moment, te duur, te goedkoop, ik weet het allemaal wel, geen tijd, etc.) wat jou weerhoudt uit je comfortzone te gaan en te groeien.

  Hoe meer websites je bezoekt, hoe meer je zult realiseren dat je bij mij moet zijn omdat ik net die andere invalshoek heb, die jij nodig hebt.

  Ik ben ervan overtuigd dat jij grote stappen gaat zetten na deze coaching, maar de keuze is aan jou. Vraag een match call aan.